Steam and Foxbot

Got a tip you think would benefit someone? maybe you know a good strategy for a particular map?

Moderators: boat, rickh

Post Reply
User avatar
KaptainSkitzo
Ole Barnacle
Ole Barnacle
Posts: 269
Joined: Sun Aug 31, 2003 12:23 pm
Location: Balmer, Merlin
Contact:

Steam and Foxbot

Post by KaptainSkitzo » Mon Jan 10, 2005 6:20 pm

I'm going to ask here, since I can't seem to find any working answers elsewhere(including the FOXBOT forums)...

I installed Foxbot(latest version, includes concs and teles) on my WON...works great, has since I installed it.
Steam, on the other hand...doesn't seem to want to work.
I've installed it in the "...\teamfortress\tfc" directory....no go.
I tried the "...\teamfortress" directory...nothing....
I edited the config files(can't remember exactly which ones off the top of my head), all the ones listed on the foxbot site, and still nothing.

Anyone know exactly how(and where) to install them from scratch?
Thanks!
"There are thousands of people out there who say I am *NOT* right in the head. There are thousands more out there who say I *AM* right in the head. The funny thing is, they all make these claims for the SAME REASONS!"
-Me.

User avatar
KaptainSkitzo
Ole Barnacle
Ole Barnacle
Posts: 269
Joined: Sun Aug 31, 2003 12:23 pm
Location: Balmer, Merlin
Contact:

Post by KaptainSkitzo » Wed Jan 12, 2005 10:39 pm

:cry:
"There are thousands of people out there who say I am *NOT* right in the head. There are thousands more out there who say I *AM* right in the head. The funny thing is, they all make these claims for the SAME REASONS!"
-Me.

Post Reply